Guide: Sådan finder du de rigtige træningstights

Indeholder reklame

Når vi bevæger os ned i fitnesscentret eller ud på en løbetur, er det vigtigt, vi føler os godt tilpasse. Grunden hertil er ganske simpel: Når vi føler os tilpasse, kan vi koncentrere os 100% om, hvad vi laver. Vi kan slippe alle tanker om, hvordan vi ser ud, hvor højt vi puster, eller hvad alle andre laver. Vi kan bare være i bevægelsen. En stor del af det at føle sig godt tilpas handler om, hvad vi har på. Har du måske aldrig stået i en holdsal i det lokale fitnesscenter og bekymret dig om, om personen bag dig havde frit udsyn til din røde g-streng? Eller om dine tights rullede ned om maven midt i en burpee? Det har vi vist alle, og derfor ved vi også, at de rigtige træningstights er uundværlige for den aktive kvinde. Brug denne korte guide, når du skal vælge træningstights – det vil du ikke fortryde.

Gå efter de squatsikre tights

Altid, altid, altid skal du gå efter squatsikre tights. At tightsene er squatsikre betyder, at de ikke er gennemsigtige, når du bevæger dig i dem – og den ultimative test herfor er altså en squat. Hvis dine tights ikke er gennemsigtige, når du laver en dyb squat, kan du være sikker på, at de er 100% squatsikre.

Det danske mærke EYDA er specialister i at lave squatsikre tights, så her er det en god ide at kigge hen, hvis du vil have tights, der ikke er gennemsigtige – uanset om du skal bruge dem til yoga, fitness, løb eller noget helt fjerde. Se EYDAs udvalg af træningstights her.

Tights, der ikke ruller

Hemmeligheden bag at finde træningstights, der ikke ruller eller falder ned, er at finde de tigths, der passer til din kropstype. Hvis du har en blød mave, brede hofter eller en smal talje, er det en god ide at vælge et par tights, der har en god elastikkonstruktion i taljen. Er du mere søjleformet, vil tights, der ruller, højst sandsynligt ikke være en stor udfordring for dig, og derfor kan du i højere grad vælge, hvad du selv synes, er rarest.

Tights, der passer til din aktivitet

Sørg for at finde træningstights, der passer til det, du skal bruge dem til. Løber du? Vælg tights med kompression. Dyrker du yoga? Vælg komfortable og højtaljede tights. Er du stamgæst i fitnesscentret? Vælg lette tights, der er behagelige og støttende.

Med de tre vigtigste fokusområder in mente, er du klar til at finde de helt rigtige træningstights til dig.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være