Sådan laver du den perfekte julemiddag

Dette indhold er sponsoreret. 

Julen står for døren, og én ting der rigtig hører til julen, er julemaden. De klassiske elementer skuffer aldrig, og år efter år hungrer vi danskere efter vores traditionelle retter – men hvis man ikke har lavet en hel julemiddag før, kan der være rigtig mange faldgruber, og derfor bør gode råd være meget velkomne. Så uanset om du fejrer jul alene, sammen med din partner eller om du skal lave en kæmpe julemiddag for hele familien, så kommer her tre gode tips til, hvordan man laver den perfekte julemiddag.

Gå ikke ned på udstyr

Mange vil måske mene, at noget af det allervigtigste ved hele julemiddagen er de brunede kartofler, og hvis ikke alle elementer her sidder lige i skabet, så ender man hurtigt med brune sukkerklatter i loftet og på væggene. Derfor er det eksempelvis vigtigt med en god stegepande. Stegepande fra ONYX er bedst i test, og derfor er du sikret kvalitet til en rigtig god pris. Stegepanden har en non-stick belægning i sunde og naturlige materialer, der ikke skader dig – og den holder både til at komme i ovnen og i opvaskemaskinen. Det betyder altså, at når du har lavet de lækreste brune kartofler, så skal du ikke stresse over opvasken, men du kan i stedet nyde julemiddagen med hele familien.

Planlæg, planlæg, planlæg

Hvis julen er en familiefest, så er julemiddagen en koordingeringsfest. Her er der mange så mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, hvis julefreden skal holdes. Derfor er det vigtigt, at man forsøger at planlægge så mange elementer i forvejen, som det overhovedet er muligt. Det kan være en fordel simpelthen at skrive alle tingene ned, i den rækkefølge de skal laves, printe det ud, og hænge det op på væggen i køkkenet – så er du hele tiden sikret at have planlægningshjælpen lige ved hånden.

Lav en testmiddag

Der er ikke nogen der siger, at man kun kan få julemiddag én gang om året, og der er heller ikke nogen, der forlanger at du kan opnå perfekte smagsmæssige resultater på første forsøg. I virkeligheden er det måske også meget ambitiøst at lave sin første hjemmelavede brune sovs om aftenen d. 24. december, og derfor kan man sagtens øve sig i julemiddagens elementer i dagene op til jul. Få perfektioneret de sprøde flæskesvær og de brune kartofler, og hold en test-fest-middag, hvor du prøver at få det hele til at gå op på éngang. Skulle der så være nogle småting, der går galt juleaftensdag, så har du allerede stået i situationen før, og det hjælper dig til at komme sikkert igennem dine udfordringer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være