1 pakke Plantefarsen fra Planteslagterne
1 pakke burgerboller
Indhold i burgeren:
Syltede agurker
Salat
Rødløg
Spirer (det kan fx være hvidløgsspirer)
Kryddermayonnaise:
3 dl mayonnaise
1 spsk. frisk basilikum
1 fed hvidløg
½ tsk. peber
Ristede kartofler og bagt peberfrugt:
400-600 g kartofler
2 tomater
1 rød peberfrugt
1 citron
½ tsk. peber
1 tsk. salt
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Det er hverken svært eller besværligt at lave en god, hjemmelavet planteburger. Her kommer firmaet Planteslagterne, som laver plantebaserede produkter, med en let og lækker opskrift på en dejlig hjemmelavet planteburger, som alle kan finde ud af at lave. Enjoy!
LÆS OGSÅ: At spise plantebaseret behøver ikke at være besværligt
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
Skyl kartoflerne, og skær dem i både.
Blend hvidløg og olie sammen til en hvidløgsolie, og hæld den over kartoflerne.
Tilsæt herefter salt og peber. Skær peberfrugten i kvarte, og pensl dem med lidt olie.
Læg peberfrugten på en bageplade sammen med kartoffelbådene, og bag det hele i 20-30 minutter indtil kartoflerne er møre og peberfrugten ristet.
Klargør salaten og resten af fyldet til burgeren. Grill herefter tomat og citron på en meget varm pande i nogle minutter. Form farsen til bøffer, og steg dem i 5 minutter på hver side.
Lun burgerbollerne som anvist på pakken. Hak hvidløg og basilikum, og rør det i mayonnaisen.
Når kartoflerne, peberfrugten og burgerbollerne er færdige, er du klar til at samle din burger.
Velbekomme!