Hjemmelavet planteburger

Ingredienser:

1 pakke Plantefarsen fra Planteslagterne
1 pakke burgerboller

Indhold i burgeren:
Syltede agurker
Salat
Rødløg
Spirer (det kan fx være hvidløgsspirer)

Kryddermayonnaise:
3 dl mayonnaise
1 spsk. frisk basilikum
1 fed hvidløg
½ tsk. peber

Ristede kartofler og bagt peberfrugt:
400-600 g kartofler
2 tomater
1 rød peberfrugt
1 citron
½ tsk. peber
1 tsk. salt
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie

Det er hverken svært eller besværligt at lave en god, hjemmelavet planteburger. Her kommer firmaet Planteslagterne, som laver plantebaserede produkter, med en let og lækker opskrift på en dejlig hjemmelavet planteburger, som alle kan finde ud af at lave. Enjoy!

LÆS OGSÅ: At spise plantebaseret behøver ikke at være besværligt

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skyl kartoflerne, og skær dem i både.

Blend hvidløg og olie sammen til en hvidløgsolie, og hæld den over kartoflerne.

Tilsæt herefter salt og peber. Skær peberfrugten i kvarte, og pensl dem med lidt olie.

Læg peberfrugten på en bageplade sammen med kartoffelbådene, og bag det hele i 20-30 minutter indtil kartoflerne er møre og peberfrugten ristet.

Klargør salaten og resten af fyldet til burgeren. Grill herefter tomat og citron på en meget varm pande i nogle minutter. Form farsen til bøffer, og steg dem i 5 minutter på hver side.

Lun burgerbollerne som anvist på pakken. Hak hvidløg og basilikum, og rør det i mayonnaisen.

Når kartoflerne, peberfrugten og burgerbollerne er færdige, er du klar til at samle din burger.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være