Dilddelle med frisk kartoffelsalat og rosenkål

Ingredienser:

1 pakke Dild-dellen fra Planteslagterne

Kartoffelsalat:
300 g nye kartofler
100 g friske grønne asparges Frisk estragon (ca. 4 g)
1 rødløg
1 spsk. sennep
3 spsk. mayonnaise
Lidt citronskal
Saften fra en halv citron
Salt og peber

Yderligere:
1 pakke rosenkål
1 spsk. olivenolie
Karse
En håndfuld små tomater

Det behøver hverken at være svært eller besværligt at spise mere plantebaseret, og her får du en lækker aftensmadsret fra Planteslagterne, som hele familien vil nyde.

LÆS OGSÅ: At spise plantebaseret behøver ikke at være besværligt

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Sæt vand over til kartoflerne, og kog dem i ca. 20 minutter, eller indtil de er gode og møre

Når ovnen er varm, kommer du Dild-dellerne i ovnen og varmer dem som anvist på pakken.

Lad kartoflerne køle af, når de er færdigkogte.

Når de er kølet af, skæres asparges, kartofler, estragon og rødløg ud og placeres i en skål.

Mayonnaise, citron, sennep og citronskal blandes sammen i en anden skål og smages til med salt og peber.

Dressingen blandes nu godt sammen med asparges, kartofler, estragon og rødløg.

Rosenkålen steges på en pande med olivenolie ved høj varme i ca. 5-10 minutter, indtil de er godt ristede.

Imens skæres alle tomaterne i halve.

Dild-dellerne anrettes med kartoffelsalaten, de ristede rosenkål og toppes med karse, citron og tomater.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide