Det behøver hverken at være svært eller besværligt at spise mere plantebaseret, og her får du en lækker aftensmadsret fra Planteslagterne, som hele familien vil nyde.
LÆS OGSÅ: At spise plantebaseret behøver ikke at være besværligt
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt vand over til kartoflerne, og kog dem i ca. 20 minutter, eller indtil de er gode og møre
Når ovnen er varm, kommer du Dild-dellerne i ovnen og varmer dem som anvist på pakken.
Lad kartoflerne køle af, når de er færdigkogte.
Når de er kølet af, skæres asparges, kartofler, estragon og rødløg ud og placeres i en skål.
Mayonnaise, citron, sennep og citronskal blandes sammen i en anden skål og smages til med salt og peber.
Dressingen blandes nu godt sammen med asparges, kartofler, estragon og rødløg.
Rosenkålen steges på en pande med olivenolie ved høj varme i ca. 5-10 minutter, indtil de er godt ristede.
Imens skæres alle tomaterne i halve.
Dild-dellerne anrettes med kartoffelsalaten, de ristede rosenkål og toppes med karse, citron og tomater.
Velbekomme!