[single_post_category_name]

Syndige og snaskede kardemommesnurrer

Har du nogensinde spist eller lavet en kardemommesnurrer? Hvis ikke, så synes jeg, at det er ved at være på tide! Den lækreste og blødeste snurrer med en lækker remonce med massere af kardemomme. Helst med friske kardemommekapsler, hvis du kan få fat i disse, ellers kan stødt kardemomme også gå an. De lækre kardemommesnurrer er et hit landet over og kan købes hos de fleste små kaffe og kagesteder. Mit ynglingssted med kardemommesnurrer er Juno på Østerbro – Klart et besøg værd! Tilbage til opskriften som er super nem og ikke tager særlig lang tid at vente på.

LÆS OGSÅ: Blondie med hvid chokolade og solbær

Sådan gør du: 

Gærdej:

Lun mælken og kom den i en røreskål. Tilsæt derefter gær og opløs den i mælken. Herefter tilsættes æg og sukker, som blandes sammen med mælken og gæren. Kom nu det meste af melet i og lad dejen ælte sammen til den opnår en blank og glat konsistens. Tilsæt smør i tern og lad dejen ælte sig sammen (tilsæt eventuelt resten af melet – dejen skal være blød uden at være alt for klistret). Lad gærdejen hæve ved stuetemperatur i 1 time, til ca. dobbelt størrelse. Lav imens remonce.

Kardemomme remonce:
Til remonce blandes alle ingredienser i en skål undtagen chokolade. Ingredienserne blandes til alt er samlet og lad det herefter stå på køkkenbordet til det skal anvendes.

Samling og bagning af kardemommesnurrer med hvid chokolade:
Start med at drysse dit bord med mel og hæld dejen derud. Del dejen i to og lav snurrer ad to omgangen. Rul dejen ud til ca. 0,5 cm tykkelse. Smør remonce på hele dejoverfladen (gem halvdelen til den anden del dej). Fold den ene del af dejen ind over den anden (halver på den lange led)
Skær strimler. Fold dem omkring dine fingre på den ene hånd og fold enden ind på midten – gentag med resterende. Lad kardemommesnurrerne hæve i 30-45 minutter. Pensel med æg og drys med en blanding af sukker og kardemomme. Bag de lækre kardemommesnurrer ved 200 grader almindelig luft i 18-20 minutter – til gyldne.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide