Vi er så småt begyndt at kigge langt og længselsfuldt efter forår og sommer. Vi glæder os bl.a. til at besøge Copenhagen Rosé Festival den 24.-25. juni i år, og som et lille solstrejf på en kold januardag, har vi her fået to lækre drinks-opskrifter fra folkene bag festivalen og bogen Thank You for Rosé, for at gøre ventetiden lidt mere tålelig.
LÆS OGSÅ: Energi-tonic
Posé Posé

INGREDIENSER
4 dele Dry Gin
2 dele tør rosé
1 del sukkersirup 1 del citronsaft 1 del Pimm ́s
GARNISH
Citron, hindbær
Sådan gør du:
Kom alle ingredienser i et glas med is. Rør godt rundt.
Pynt med citron og hindbær
(Opskriften kan findes på side 66 i Thank You For Rosé)
Rosé Sour
INGREDIENSER
2 dele Dry Gin 2 dele tør rosé 1 del citronsaft
1/2 del sukkersirup
1/2 del pasteuriserede æggehvider 3 dash Angostura bitters
GARNISH
Citron, maraschino cherry
Sådan gør du:
Kom gin, rosé, citronsaft, sirup og æggehvider i en shaker. Shake godt uden is.
Kom is i shakeren og shake igen.
Sigt over et glas.
Giv den et par dash bitters på toppen.
Pynt med en citronskive og maraschino cherry.
(Opskriften kan findes på side 70 i Thank You For Rosé)
Thank You For Rosé, 349,- Bogen forhandles bl.a. i Magasin og online via www.copenhagenrosefestival.dk