[single_post_category_name]

Veggieboller med frisk pasta og hjemmelavet tomatsauce

Det behøver hverken at være svært eller besværligt at spise mere plantebaseret, og her får du en lækker opskrift på en lækker, italiensk vegetarret fra Planteslagterne, som hele familien med garanti vil nyde.

LÆS OGSÅ: Derfor er det en god ide at spise masser af frugt og grønt

Sådan gør du: Start med at sætte vand over i en gryde til pastaen.

Tilsæt lidt olie og salt i vandet. Inden vandet koger, tændes ovnen på 180 grader til at riste pinjekerner og salvien.

Salvien pensles med olie og salt og bages i ca. 8-10 minutter i ovnen.

Hak basilikum fint, og bland det med plantefarsen i en skål. Herefter æltes farsen sammen med hænderne og formes til små boller.

Find en pande, tilsæt lidt olie, og tænd blusset på middelvarme.

Når panden er helt varm, steges bollerne i ca. 4-5 minutter på hver side.

Hvidløgene steges på samme pande. Tag en gryde til tomatsaucen, svits svampe og løg i ca. 5 minutter i lidt olie. Herefter tilsættes de hakkede tomater og resten af ingredienserne til tomatsaucen.

Lad det hele koge i 5-7 minutter. Imens koges pastaen som anvist på pakken. Anret pasta og tomatsauce på en tallerken, top retten med grillede hvidløg fra panden, salvie og pinjekerner.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide