Chokoladepandekager med topping

Ingredienser:

Ca. 20 stk.

Pandekager:
Ca. 300 g. hvedemel
8 spsk. sukker
2 spsk. vaniljesukker
6 dl. mælk
6 æg
2 tsk. kardemomme
2 spsk. kakaopulver
Yderligere: Smør til stegning

Topping:
Vaniljeis, skyr, eller hvad du er til
Pærer
Brombærstøv
Skovsyrer
Eller hvad du ellers lyster – kun fantasien sætter grænser!

Elsker du også pandekager? Så prøv disse, der har fået et twist af chokolade og lækker topping.

LÆS OGSÅ: Fastelavnsboller med pistaciefyld og festlig beklædning
Sådan gør du:

Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker. Lad dejen stå i køleskabet i 20 minutter inden stegning. Herefter er dejen klar til brug. Rør lidt dejen i den med en ske, inden den kommer på panden. Steg pandekagerne og gentag til du har cirka 20 pandekager.

Server dine pandekager med lækker topping.

Velbekomme! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive