[single_post_category_name]

Christiane: Min anbefaling til børnefamilien

Indeholder reklamelinks

Kredser du også om de samme retter, hver gang der skal laves mad, som også de små kan lide? Det gør jeg. Spaghetti med kødsovs, frikadeller, pizza, tærte, mexikanske pandekager, og så kan vi starte forfra igen. Jeg ELSKER at lave mad, misforstå mig ikke, men når der går hverdag i den, kan jeg godt engang imellem være lidt ideforladt, når det kommer til, hvad jeg skal servere for børnene. Både som de vil spise, men også som er sundt og nærende.

LÆS OGSÅ: Stjæl Christianes look: Green goddess

Her vil jeg gerne slå et slag for Line Bak Rothstein. Jeg anbefalede hende i min story på Instagram igår, og folk var vilde med den. Hun laver mad i min søns børnehave og har netop udgivet kogebogen “Ren barnemad“, som indeholder de lækreste retter, hvor både natur, årstider og børnene er inddraget i madlavningen.

Retterne er vegetariske og indeholder desuden aktuelle perspektiver på vegetarisk kost fra både ernæringseksperter og en læge. Jeg er især vild med, at det er blevet gjort simpelt, men stadig virkelig lækkert. Ja, det er en opskriftsbog, der henvender sig til børn, men det er i den grad også opskrifter, som voksne vil kunne lide. Samtidig er jeg vild med, hvordan den inddrager sæsonens grøntsager og inspirerer til at lave en sund og varieret kost til de yngste i familien.

Så hvis du mangler inspiration til madlavningen kan jeg på det varmeste anbefale denne kogebog. Du kan finde link til at købe den HER.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide