[single_post_category_name]

Påskechokoladekage

Servér denne påskekage for dine gæster, vi kan næsten garantere, at den er et hit for både store og små <3

LÆS OGSÅ: Pandekager med pink topping

Sådan gør du:

Rør kakaopulver og det kogende vand sammen til pasta. Pisk smør, sukker og brun farin sammen, og vend pastaen i. Æg, bagepulver, og vaniljesukker røres i dejen. Si hvedemelet i dejen, så du undgås klumper. Rør til dejen er ensartet.

Dæk bunden af en springform til med bagepapir, og smør siderne med smør. Drys herefter med lidt kakaopulver, så hele springformens sider er dækket til. Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min.

Når kagen er bagt færdig, skal den køle af, inden du arbejder videre med den.

Imellemtiden laves chokoladeglasur og fondant gulerødder.

Bland flormelis og kakaopulver sammen med lidt vand. Når den har den ønskede tykkelse, er glasuren færdig. Chokoladen hakkes – både så der er fine og list grovere stykker.

Form de fine fondantgulerødder. Rul en lille kugle fondant, og form den spids i den ene ende. Lav detaljer på gulerødderne med en skarp kniv. Til slut kommer du det lille blad fra hornviolen på toppen.

Når kagen er kølet af skal glasur på.

Drys herefter med hakket chokolade. Skær kagen ud i firkantede stykker. Placer en gulerod på hver af stykkerne.
Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide