Påskecookies

Ingredienser:

100 g. smør
200 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 stk. æg (stort)
200 g. Mel
1 tsk. bagepulver (med top)
0.5 tsk. Stødt ingefær
1 knivspids salt
50 g. Grovhakket mørk chokolade

Yderligere:
Lyserødt fondant
Rosa glimmerstøv
Smeltet mørk overtrækschokolade

Skønne, farvestrålende cookies, som du kan servere for dine gæster i påsken <3

LÆS OGSÅ: Påskechokoladekage

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker, vanillesukker og ingefær sammen i en skål med en elpisker. Tilsæt æg og pisk igen.

Tilsæt mel, bagepulver og salt og pisk igen. Vend den hakkede chokolade i dejen.

Lav små kugler af dejen, de skal cirka veje 50 g. hver.

Placer kuglerne på to kolde bradepander, der er beklædt med bagepapir (der skal ca. være 5 cookies på hver bradepande, så man undgår at de flyder sammen).

Bag først dine cookies i 6 minutter i ovnen ved 180 grader varmluft. Herefter vender du pladen og bager yderligere 6 minutter – det er vigtigt, at du kun bager en plade ad gangen.

Når dine cookies er færdige, skal de køle helt af, inden du arbejder videre med dem.

Kom herefter den smeltede chokolade i en sprøjtepose. Klip et lille hul i sprøjteposen og ‘tegn’ nu ører og øjne på dine cookies. Med en lille pensel dupper du de røde kinder, og der ‘tegnes’ nu knurhår.

Til slut rulles en næse af fondant og placeres i midten på cookien, og så har du søde små påskecookies klar til servering.

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet