Pandekager:
2.5 dl mel
2.5 dl mælk
2 æg
2 spsk. sukker
1.5 tsk. bagepulver
0.5 tsk. Kardemomme
Smør til stegning
Topping:
Skyr
Blandede frosne bær
Tørrede spiselige rosenblade til pynt
I denne uge har det været international pandekagedag, og det skal selvfølgelig fejres med en lækker opskrift på pandekager med skøn, lyserød topping.
LÆS OGSÅ: Chokoladepandekager med topping
Pisk mel, mælk, sukker, bagepulver, kardemomme og æggeblommer sammen i en skål. Pisk æggehviderne stive i en anden skål.
Vend de piskede æggehvider sammen med resten af pandekagedejen.
Steg pandekagerne i lidt smør, til de er gyldne på hver side.
Kog bærrene op i en lille gryde. Lad dem køle af, og vend herefter groft med skyr.
Server dine pandekager med bær/skyr blandingen og drys med rosenblade.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!