Pandekager med pink topping

Ingredienser:

Pandekager:
2.5 dl mel
2.5  dl mælk
2 æg
2 spsk. sukker
1.5 tsk. bagepulver
0.5 tsk. Kardemomme
Smør til stegning

Topping:
Skyr
Blandede frosne bær
Tørrede spiselige rosenblade til pynt

I denne uge har det været international pandekagedag, og det skal selvfølgelig fejres med en lækker opskrift på pandekager med skøn, lyserød topping. 

LÆS OGSÅ: Chokoladepandekager med topping

Pisk mel, mælk, sukker, bagepulver, kardemomme og æggeblommer sammen i en skål. Pisk æggehviderne stive i en anden skål.
Vend de piskede æggehvider sammen med resten af pandekagedejen.
Steg pandekagerne i lidt smør, til de er gyldne på hver side.

Kog bærrene op i en lille gryde. Lad dem køle af, og vend herefter groft med skyr.

Server dine pandekager med bær/skyr blandingen og drys med rosenblade.

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450