[single_post_category_name]

Sort quinoapizza

Man kan få quinoa i hvid, rød og sort og den største forskel er kort og godt farven. Det lille frø er kendt for sit høje indhold af fibre, protein og sunde fedtsyrer. Den hvide quinoa er dog afskallet og indeholder derfor mindre kostfiber end de mørke. Men uanset om du vælger de hvide, røde eller sorte er de propfyldt med proteiner og efterlader dig mæt og tilfreds i lang tid. Så du kan altså med god samvittighed sætte tænderne i en quinoapizza. Pynt med dit yndlingsfyld, sæt den i ovnen og du har færdig aftensmad på under 30 minutter.

LÆS OGSÅ: Opskrift på Kong Kål smoothie

Sådan gør du:

Kom alle ingredienser op i en blender og blend i ca. 30-50 sekunder. Start stille og roligt og skru derefter styrken op til max efter et par sekunder. Blendes til massen er ensartet.

Smør et stykke bagepapir med olie og fordel den flydende masse i den form, du ønsker.

Bunden forbages i 10 min. ved 230 grader øverst i ovnen. Tag bunden ud, vend den og pynt med lige den slags fyld, du elsker allermest. Velbekomme!

Eksempel:

Smør bunden med hummus, en håndfuld friske spinatblade, pynt med små buketter af artiskokker, der har ligget i lage, fordel jævnt en håndfuld sorte oliven, lidt rødløg og til slut lidt friske basilikumblade på toppen.

Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide