Take Away til 25 kroner: Karolines Køkken åbner pop-up i hjertet af Aarhus

Info:

• Grøn Mad Nemt er en pop-up take away, der ligger i Mejlgade 48, Aarhus C.

• Grøn Mad Nemt har åbent tirsdag til lørdag i tidsrummet 10:30 til 17:00. Første åbningsdag er lørdag d. 26/3 også lukker pop-uppen igen lørdag d. 23/4.

• Menuen er udviklet af kokken Anders Fogh og testet af Karolines Køkken. Anders Fogh, der står for den daglige drift af pop-uppen.

• Alle retter koster 25 kroner. Der vil være 6 forskellige grønne retter på menukortet, der alle indeholder masser af grøntsager og Karolines Køkkens madlavningsoste.

Flere og flere danskere skruer op for grøntsagerne i kosten. Faktisk vil 4 ud af 10 danskere gerne spise endnu flere grøntsager, viser en ny undersøgelse fra Karolines Køkken. Nu kan aarhusianerne glæde sig til inspiration og velsmagende grønne madoplevelser med madlavningsost, når Karolines Køkken åbner en pop-up med grønne retter til kun 25 kroner – i centrum af Aarhus.

LÆS OGSÅ: Kom med Team ChriChri til Rosé festival!

Blomkål, bønner og broccoli. Mange danskere ønsker at spise flere grøntsager. Og til dem er der godt nyt. For nu bliver det nemmere at få grøn mad på bordet, når Karolines Køkken slår dørene op til en pop-up take away, der udelukkende serverer grønne retter med masser af grønt og mejeri til blot 25 kroner per ret.

”Grøn Mad Nemt” er navnet på Karolines Køkkens nye pop-up take away, der lørdag d. 26. marts åbner dørene i Mejlgade 48. Her vil menuen stå på både bowls og burger, når aarhusianerne kan smage sig igennem 6 forskellige grønne retter. Ifølge en undersøgelse fra Karolines Køkken er der mange danskere, der gerne vil spise mere grønt. I undersøgelsen svarer 38 procent, at de gerne vil bruge flere grøntsager. Samtidigt svarer 22 procent, at den største udfordring, når de laver grøn mad, er at sammensætte et godt måltid. Derfor glæder Karolines Køkken sig til at give aarhusianerne inspiration til, hvordan de kan lave velsmagende retter med masser af grøntsager og smag.

”Der er rigtig mange danskere, der har en intention og ønske om at spise mere grønt, og derfor vil vi gerne inspirere danskerne til nye smagsoplevelser i det grønne køkken. Nu slår vi for første gang nogensinde dørene op til en pop-up take away, hvor vi inviterer aarhusianerne til at prøve vores spændende grønne retter med masser af grøntsager og Karolines Køkkens madlavningsoste,” siger Tove Færch, leder af Karolines Køkken, og fortsætter:

”Vi har fokus på velsmag, fylde og umami, fordi vi ved, at det kan være en udfordring, når danskerne laver grønne retter. Vi glæder os til at dele inspiration til grøn madlavning med aarhusianerne,” siger Tove Færch.

Mange unge efterspørger inspiration til nye opskrifter

Menuen er udviklet af kokken Anders Fogh og testet af Karolines Køkken, og består af 6 forskellige grønne retter: fem forskellige bowls og en burger fyldt med grøntsager og god smag. Ifølge Tove Færch, er danskerne over de seneste år blevet bedre til at udforske det grønne køkken, men der er stadig plads til ny inspiration. Faktisk svarer 28 procent af danskerne, at de gerne vil bruge flere nye opskrifter, i Karolines Køkkens undersøgelse.

”Der er rigtig mange danskere, der laver de samme retter igen og igen. Derfor skal der en stor vaneændring til at rykke på vores madvaner. I vores nye undersøgelse svarer hver tredje dansker mellem 18 til 29 år, at de gerne vil bruge flere nye opskrifter. Det er netop det, vi vil imødekomme med vores pop-up Grøn Mad Nemt. Vi håber, at de grønne retter og vores produkter vil inspirere til, at man selv kan give sig i kast med nye spændende opskrifter derhjemme,” siger Tove Færch.

Der vil være rig mulighed for at afprøve de spændende opskrifter fra Grøn Mad Nemt pop-uppen derhjemme. Alle kunder får nemlig et opskriftshæfte med yderligere inspiration til grønne retter med Karolines Køkkens madlavningsoste og link til Grøn Mad Nemt med opskrifter på de 6 retter, der bliver serveret i pop-uppen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er