[single_post_category_name]

McDonald’s lancerer ny dessert: Koldskål med et tvist

Vi elsker koldskål, og vi elsker McFlurry. Derfor er vi vilde med nyheden om, at McDonald’s netop har lanceret en særlig McFlurry med koldskål. 

LÆS OGSÅ: Baileys Colada

I dag kan man i alle landets McDonald’s restauranter smage kædens unikke bud på en dansk sommerklassiker; Koldskål. Desserten bliver præsenteret som en McFlurry, hvor vanilleisen blandes med en citron/vanille sovs og det knasende element er minikammerjunkere.

– Jeg håber og tror, at danskerne vil tage godt imod denne sommerdessert. Koldskål er jo nærmest en religion i Danmark, så det er ikke en dessert, vi har taget let på. Jeg er selv koldskålsentusiast, så jeg ville være helt sikker på, at vi ramte den rigtige sommersmag af koldskål, inden vi satte den på menuen. Vores kammerjunkere er så små, at man slipper for overvejelsen, om man skal dele kammerjunkeren eller ej, siger Marie Hürdum, marketingdirektør, McDonald’s Danmark.

Det er ikke første gang, at McDonald’s sætter en dansk klassiker på menuen. I november 2019 kunne man således købe en Sundae Deluxe Is à l’amande i en kort periode. Den blev så populær, at McDonald’s måtte melde udsolgt.

McFlurry Koldskål kan kun købes i Danmark, og er på menuen fra 5. april til 8. august.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide