McDonald’s lancerer ny dessert: Koldskål med et tvist

Vi elsker koldskål, og vi elsker McFlurry. Derfor er vi vilde med nyheden om, at McDonald’s netop har lanceret en særlig McFlurry med koldskål. 

LÆS OGSÅ: Baileys Colada

I dag kan man i alle landets McDonald’s restauranter smage kædens unikke bud på en dansk sommerklassiker; Koldskål. Desserten bliver præsenteret som en McFlurry, hvor vanilleisen blandes med en citron/vanille sovs og det knasende element er minikammerjunkere.

– Jeg håber og tror, at danskerne vil tage godt imod denne sommerdessert. Koldskål er jo nærmest en religion i Danmark, så det er ikke en dessert, vi har taget let på. Jeg er selv koldskålsentusiast, så jeg ville være helt sikker på, at vi ramte den rigtige sommersmag af koldskål, inden vi satte den på menuen. Vores kammerjunkere er så små, at man slipper for overvejelsen, om man skal dele kammerjunkeren eller ej, siger Marie Hürdum, marketingdirektør, McDonald’s Danmark.

Det er ikke første gang, at McDonald’s sætter en dansk klassiker på menuen. I november 2019 kunne man således købe en Sundae Deluxe Is à l’amande i en kort periode. Den blev så populær, at McDonald’s måtte melde udsolgt.

McFlurry Koldskål kan kun købes i Danmark, og er på menuen fra 5. april til 8. august.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt