[single_post_category_name]

Spaghetti Carbonara

Den klassiske pastaret som er elsket af mange – og hvor æg danner grundlag for den cremede sauce, der binder hele retten sammen. Giv retten et tvist med de grøntsager, der gemmer sig i grøntsagsskuffen.

LÆS OGSÅ: Undgå ægge-spild: Sådan kan du tjekke om æg stadig kan spises

  1. Skær dine grøntsager i mundrette størrelser – fx i tern på 1×1 cm.
  2. Pisk æg, ost, salt og peber til en homogen masse.
  3. Kom olie på en pande og steg grøntsagerne ved høj varme, så de får både godt med farve og sæt dem til side i en skål.
  4. Sæt en gryde med vand over til at koge. Vent med at salte vandet til det koger. Tilsæt pastaen når vandet spilkoger, og kog pastaen 1 minut mindre en pakkens anvisninger.
  5. Når pastaen er kogt, hældes den direkte over i en pande på lav varme, sammen med lidt af kogevandet.
  6. Tilsæt æggemassen og evt lidt mere af kogevandet. Varm det op under konstant omrøring, mens æggene tykner saucen. Når saucen har den ønskede konsistens, slukkes for panden, og grøntsagerne tilsættes. Konsistensen kan justeres med mere pastavand.
  7. Server retten med lidt ekstra ost på toppen og evt. et generøst drys af en krydret sprød crouton eller brødkrumme.

TIP: Lav rasp eller brødcroutoner af dit overskydende brød og brug det for eksempel til din carbonara for at tilføje ekstra sprødhed.

 

 

Kilde: Too Good To Go

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide