Ingredienser:
- 1 dåse kondenseret mælk
- 500 ml. piskefløde
- 1.5 dl. hakkede, usaltede pistacienødder
- 1 spsk. vaniljesukker
- 6 dråber mandelessens
- 5 dråber grøn frugtfarve
- Hakkede pistacienødder og spiselige blomster til pynt
De stigende temperaturer betyder is, is og atter is. Her får du opskriften på en lækker, hjemmelavet en af slagsen.
LÆS OGSÅ: Lækker lyserød lemonade
Sådan gør du:
Pisk fløden til flødeskum. Rør kondenseret mælk og vaniljesukker sammen, og vend det i flødeskummet. Tilføj pistacienødder, mandelessens og frugtfarve, og vend det i blandingen til det bliver en jævn masse. Hæld isen i en lufttæt beholder og sæt på køl i ca. 6 timer.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!