Sommerlige kakaotoppe

Ingredienser:
• 100 g. blødt smør
• 150 g. Flormelis
• 200 g. Blendet havregryn
• 3 spsk. kakao
• 2 spsk. stærk kaffe
• rød fondant
• sort fondant

En cute lille sommerspise for både store og små <3

LÆS OGSÅ: Pistacieis

Sådan gør du:
Rør flormelis, havregryn, smør, kakao og kaffe sammen til én masse. Form små kugler, og tryk dem lidt flade.
Med en udstikker, der er lidt større end dine kugler, udstikkes af rød udrullet fondant, cirkler, der skal på kuglerne.
Af sort udrullet fondant skæres af en cirkel, toppen af, som skal bruges til hovede. Med en lille rund udstikker laves små sorte prikker, som skal på mariehønen. Med en lille kniv laves øjne og detalje der skelner ‘vingerne’.
Gentag til alle kugler er pyntet.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet