[single_post_category_name]

Søde, sommerlige hyldeblomstisterninger

Du får en lækker og nem måde at pifte vand og andre drikkevarer op på med disse hyldeblomstisterninger.
Sådan gør du:
Kom vand og sukker i en stor gryde, og smelt sukkeret ved mellem varme. Skær de grønne stilke af hyldeblomsterne, så du kun har blomsterne tilbage. Skyl citronerne og skær dem i skiver. Når sukkeret er opløst i vandet, tilføjes hyldeblomster og citronskiver. Lad det stå i gryden, stadigvæk på mellem varme i 10 min. Tag det herefter af varmen og lad gryden køle af. Sæt gryden på køl med låg på, natten over.
Si hyldeblomster og citroner fra, og giv hyldeblomstsaften et opkog. Kom den varme saft i isterningbakker og tilføj hornvioler. Kom på frys til isterningerne er helt frosne. Kom dine hyldeblomstisterninger i enhver drink, der kunne bruge en lille snert af hyldeblomst og et sommerligt udtryk!
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide