[single_post_category_name]

Syndig pandekagedessert

Pandekager er en af mine favoritter, når det kommer til desserter, eftermiddagssnacks, morgenmad, mm. Pandekager kan jo laves i alle afskygninger og ligeså spises med 100 slags toppings. Disse pandekager er lavet til en skøn dessert. Små pandekagepakker med is og marmelade indeni. Hvis du er frisk, kan du altid lave en hjemmelavet bærkompot og putte i i stedet for købemarmelade. Hvis du er endnu mere frisk, kan du også lave din egen is. Men er du den “dovne” type, så kan du også bare købe det – for så er det virkelig en nem dessert! 

LÆS OGSÅ: Chokoladepandekager med chokoladesauce

Antal: 6 dessertpandekager
Sværhedsgrad: Let
Arbejdstid: 45 minutter

Til pandekagedejen blandes æg, sukker og vanille. Tilsæt herefter mel til æggemassen og rør dejen til en tyk konsistens. Tilsæt herefter mælk under omrøring. Smelt smør og pandekagepanden og hæld det derefter i dejen. Steg pandekager og pandekagepanden til de er gyldne og lækre. Afkøl let hvorefter pandekagerne kan samles med is og marmelade.

Find den ønskede tallerken, som pandekagen skal serveres på. Placer en pandekage på en tallerken. Kom marmelade og is midt på pandekagen. Saml pandekagens sider og sno en snor omkring, så du danner en lille pose med overraskelse. Drys med flormelis og server med det samme.

Velbekomme!

Du kan finde en masse lækre opskrifter på Nanna Broes blog nannabroe.dk, eller følge hendes inspirerende billeder på Instagram under @nannabroe

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide