Cheesecake med appelsin – på glas

Ingredienser:
– 250 ml. piskefløde
– 1 pakke flødeost naturel
– ca. 50 g. flormelis (smag til alt efter, hvor sød du ønsker den)
– Revet appelsinskal fra 1 økologisk appelsin
– 1 sød champagne
– 50 g. sukker
– 3 plader husblas
– 1 håndfuld ristede mandelflager
– 1 tsk. guldpulver
– Bronze chokoladekugler

En skøn sommerdessert – cheesecake på glas med et pift af appelsin!

LÆS OGSÅ: Søde, sommerlige hyldeblomstisterninger

Sådan gør du:
Start med at komme husblas i koldt vand. Pisk fløden til flødeskum. Pisk herefter flormelis, flødeost og revet appelsinskal heri. Kom det på glas, og stil på køl.

Varm champagne og sukker til sukkeret er smeltet. Lad det køle af til det er fingervarmt. Vrid husblassen for vand, og rør det i champagnen. Rør nu glimmer i champagnen. Tag glassene ud fra køl, og drys med mandelflager. Hæld champagnen over, og stil på køl igen (ca 1 time). Efter 1 time tages de ud og er klar til at blive pyntet med bronzekugler, glimmer og hvad din fantasi ellers kan finde på. Evt. Årstidens spiselige blomster.

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!<

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet