En skøn sommerdessert – cheesecake på glas med et pift af appelsin!
LÆS OGSÅ: Søde, sommerlige hyldeblomstisterninger
Sådan gør du:
Start med at komme husblas i koldt vand. Pisk fløden til flødeskum. Pisk herefter flormelis, flødeost og revet appelsinskal heri. Kom det på glas, og stil på køl.
Varm champagne og sukker til sukkeret er smeltet. Lad det køle af til det er fingervarmt. Vrid husblassen for vand, og rør det i champagnen. Rør nu glimmer i champagnen. Tag glassene ud fra køl, og drys med mandelflager. Hæld champagnen over, og stil på køl igen (ca 1 time). Efter 1 time tages de ud og er klar til at blive pyntet med bronzekugler, glimmer og hvad din fantasi ellers kan finde på. Evt. Årstidens spiselige blomster.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!<