Ingredienser:
(8 styks)
200 g marcipan
125 g smør
4 æg
80 g sukker
2 spsk vaniljesukker
100 g mel
Blendet jordbær/rabarberkompot
200 g mørk overtrækschokolade
Jordbær
Evt. Spiselige blomster til pynt
Hold på hat og briller, for nu bliver det rigtig lækkert! Du får her opskriften på små skønne sommerkager med marcipan.
LÆS OGSÅ: Cheesecake med appelsin – på glas
Sådan gør du:
Pisk marcipan, sukker, vaniljesukker og smør sammen. Tilsæt herefter æg og pisk. Vend til slut melet i dejen. Kom dejen i dine muffinforme og bag kagerne 20-30 min i ovenen ved 180 grader.
Når kagerne er kølet af tages de ud af formen. Jordbær/rarbarberkompot sprøjtes i kagerne med en sprøjtepose med tyl. Sprøjt fra bunden af kagerne, og ind.
Smelt Overtrækschokolade over vandbad, og kom i en sprøjtepose. Sprøjt nu chokoladen på kagerne. Pynt med jordbær og spiselige blomster.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!