Ingredienser:
- 3 dl jordbær (frosne/friske)
- 2 bananer
- 1 dl cashewnødder
- 7 dl plantemælk
- 1/4 citronsaft
- 1/2 tsk vaniljepulver
Sommeren er over os, og hvad er bedre end at kaste sig over en forfriskende omgang koldskål? Denne koldskål er en lækker vegansk udgave med jordbær, banan og cashewnødder lavet på plantemælk. Cashewnødderne giver en lækker cremet konsistens og den søde smag fra banan og jordbær gør, at man slet ikke kan stå for den. Top den med din yndlings crunch eller friske frugt.
LÆS OGSÅ: Vegansk hollandaise lavet på avocado
Fremgangsmåde
Du kan med fordel sætte cashewnødderne i blød i en time eller to inden brug. Dernæst blend alle ingredienser i din blender og blend til den har en flydende konsistens.
Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.