Vegansk jordbærkoldskål

Ingredienser:
  • 3 dl jordbær (frosne/friske)
  • 2 bananer
  • 1 dl cashewnødder
  • 7 dl plantemælk
  • 1/4 citronsaft
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Sommeren er over os, og hvad er bedre end at kaste sig over en forfriskende omgang koldskål? Denne koldskål er en lækker vegansk udgave med jordbær, banan og cashewnødder lavet på plantemælk. Cashewnødderne giver en lækker cremet konsistens og den søde smag fra banan og jordbær gør, at man slet ikke kan stå for den. Top den med din yndlings crunch eller friske frugt.

LÆS OGSÅ: Vegansk hollandaise lavet på avocado

Fremgangsmåde

Du kan med fordel sætte cashewnødderne i blød i en time eller to inden brug. Dernæst blend alle ingredienser i din blender og blend til den har en flydende konsistens.

Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.