Vegansk jordbærkoldskål

Ingredienser:
  • 3 dl jordbær (frosne/friske)
  • 2 bananer
  • 1 dl cashewnødder
  • 7 dl plantemælk
  • 1/4 citronsaft
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Sommeren er over os, og hvad er bedre end at kaste sig over en forfriskende omgang koldskål? Denne koldskål er en lækker vegansk udgave med jordbær, banan og cashewnødder lavet på plantemælk. Cashewnødderne giver en lækker cremet konsistens og den søde smag fra banan og jordbær gør, at man slet ikke kan stå for den. Top den med din yndlings crunch eller friske frugt.

LÆS OGSÅ: Vegansk hollandaise lavet på avocado

Fremgangsmåde

Du kan med fordel sætte cashewnødderne i blød i en time eller to inden brug. Dernæst blend alle ingredienser i din blender og blend til den har en flydende konsistens.

Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive