Guide: Få gang i de gode vaner efter ferien

Indeholder reklamelinks

Tag det fra nogen, der elsker ferie. Ferie er SKØNT! Med alt hvad det indebærer. Afslapning, solstress, is, grillmad, pooltid, familiehygge, lange sommeraftener, farverige drinks, og vi kunne blive ved. Men når ferien er slut, og hverdagen banker på døren, kan man godt have en følelse af, at man gerne vil trykke på reset-knappen. Måske har du daset på en all inclusive-ferie, hvor det tætteste du har været på en grøntsag, var buffetens pomfritter. Eller har du spist dig igennem Italien? Eller har du også lige skulle have en is, hver gang ungerne skulle have en? Eller drukket vino hver aften, fordi – FERIE! Well same… Vi har her samlet forskellige råd til, hvordan du kan få gang i de gode vaner efter ferien igen. Men husk – alt med måde <3 !

LÆS OGSÅ: 10 tips til gratis selvpleje

Mere grønt i hverdagen

Det kan bare nogle gange være svært at se sig ud af, hvor man skal starte, hvis man gerne vil “tilbage på sporet”. Her kommer Restart Juice x ChriChri-pakken ind i billedet. Restart Juice laver lækre, velsmagende slowjuicer fyldt med grøntsager og frugt, og kan hjælpe dig med at nå det daglige, grønne indtag. Du kan enten vælge udelukkende at juice i tre dage – det har vi gjort, og selvom det er hårdt, så kan det hjælpe dig med at komme af med det ophobede væske, som din krop måske bærer rundt på efter ferien, og det kan måske hjælpe dig til at reboote dit system, så du spiser mere mindful efter de tre dage. Du kan også bare vælge at supplere med juicerne i din sædvanlige kostplan, bytte ét af dine måltider ud med en juice, eller hvad der lige passer ind i dit kram.

Pakken indeholder: 
⬩ 15 × slowjuice (330 ml pr. stk.)
⬩ 3 × raw kakao med mandel-kokosvand (330 ml pr. stk.) seriøst, den smager som Matilde-kakao og er perfekt til, når sukkertrangen trænger sig på!
⬩ 3 × ingefær-æble cidereddike shot (60 ml pr. stk.)
⬩ 1 × økologisk citron

Ekstra lækkerier, der gør dit juice-forløb komplet:
⬩ Frugt fra Freshland
⬩ Puori Mælkesyrebakterier til 7 dage
⬩ 4 Ugers Kostplan (PDF), så du kan fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Pakkens indhold har en værdi af 1.298, men du sparer 38% ved at købe den i ChriChri-shoppen, hvor prisen er 799. Køb Restart Juice x ChriChri pakken HER.

Tips til træning, der er hurtigt overstået

Ida og Christina står bag det online træningskoncept ‘Nordic Hiit’, som er effektiv træning, du kan lave derhjemme på blot 10-12 minutter. Der kan være mange grunde til, at man ikke kan finde tid i sit dagsprogram til at komme en tur i fitness-centret, men 10-12 minutter burde alle kunne finde frem til. Du kan få masser af inspiration til hjemmetræningen HER. Motion hjælper ikke blot din krop med at komme i form, men hjælper også på dit overskud og dit humør, hvilket kan hjælpe, hvis du er en af de mange, der lider lidt af ferie-blues oven på din overståede sommerferie, og kan også motivere dig til at tage sundere valg omkring din kost og din livsstil generelt.

Vær mere ligeglad

Ville vi ikke allesammen have godt af at være lidt mere ligeglad i hverdagen? Bekymringer om studie, job, kærester, børn etc. kan fylde meget. Bogen ‘Kunsten at være F****** ligeglad’ har været på New Yorks bestsellerliste i tre år i træk, den giver dig værktøjer til at navigere i et liv, der uundgåeligt vil byde på problemer. Hvilket skal du bruge din tid på og hvilke skal du lade ligge?

‘Kunsten at være f****** ligeglad’ af Mark Manson, KØB HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og