5 dl grovvalsede havregryn
1 dl frø og kerner (vælg dem du bedst kan lide)
1 dl nødder (vælg dem du bedst kan lide)
1 tsk. kanel
1 tsk. vaniljepulver
1,5 dl æblemos
1 spsk. kokosolie
Sprød og knasende granola med æblemos, havregryn, nødder og kerner. Perfekt til fx at drysse over sin smoothiebowl og nyde som en skøn morgenmad, snack eller sundere alternativ til dessert. Lav en stor portion og hæl på glas eller krukke, så du nemt kan tage den frem, når du skal bruge lidt sprødt knas som topping.
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en stor skål og rør rundt, så kokosolien bliver godt fordelt i havregryn, kerner, frø og nødder. Når massen er rørt godt sammen og har samlet sig, fordeles den ud på en bageplade. Spred det godt ud på hele bagepladen i et tyndt lag. Dernæst sættes det i ovnen på 160 grader i 30 min. Undervejs røres et par gange rundt i massen. Når granolaen er færdigbagt, tages den ud af ovnen og køles derefter af. Servér granolaen som topping.
Kilde: Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.