Denne skal du prøve: Glutenfri og vegansk quinoapizza

Ingredienser

Opskrift til én pizza

250 ml skyllet, rå hvid quinoa (har du en rest quinoa fra dagen før, kan den også anvendes)

250 ml vand

1 tsk. salt

1 tsk. oregano

1 tsk. chili

Til denne pizzadej skal du blot bruge to grundelementer; hvid quinoa og vand. Dog kan du altid tilføje dine yndlingskrydderier, hvis dette ønskes. Pizzadejen egner sig til al slags fyld, og du kan derfor slå dig løs med alle dine favorit toppings.

Sådan gør du
Blend alle ingredienser i ca. 50 sekunder. Massen skal blendes, til den får en mælkehvid farve. Smør derefter et stykke bagepapir med olie og fordel den flydende masse i den form, du ønsker. Bunden forbages i 10 min. ved 230 grader øverst i ovnen. Vend dejen og pynt med netop det fyld, du ønsker. Bag yderligere 8-12 min. eller til fyldet har taget farve. Den viste pizza er toppet med hjemmelavet tomatsauce, revet ost, friske cherrytomater, spinat, ristede svampe og fetaost. Til sidst kan du krydre pizzaen med lidt balsamicoeddike.

Kilde: Denne opskrift er udviklet af Mads Bo fra High on Life.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være