[single_post_category_name]

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen. 

Med påsken lige om hjørnet har vi samlet lidt lækkerier til årets påskebord herunder. Opskriften fra Fanta er helt ny og lavet til netop påsken – det er virkelig en genial påskedessert. 
Derudover er der påskegodter fra Lagkagehuset, Lakrids by Bülow og Stauning Whisky. Vi har altså sørget for, at der er testet noget til en hver smag her. Vi ønsker alle den mest vidunderlige Påske. 

påsken

Forårsfrisk påskedessert til store og små
Med foråret følger påsken og de hyggelige familie traditioner. Mangler du en let og frisk dessertopskrift til årets mange påskefrokoster? Fanta har givet den klassiske float et lækkert påsketwist – server den som dessert eller som en frisk snack til børnene i påskedagene.

Få opskriften her.

påske

Påskenyheder, der pipper i bagermontren
Som et sødt punktum til årets påskebord tilbyder Lagkagehuset i år gule påskekyllinger – i form af flødeboller – mellem den 23. marts og 12. april. Flødebollerne er lavet af cremet passionsskum med en syrlig og sød kerne af passionsganache. De små kyllinger er derudover dekoreret med hvid chokolade, gule kokosfjer, hanekam og chokoladeøjne.
Påskekyllingerne kan købes i alle Lagkagehusets bagerbutikker mellem den 23. marts og 12. april 2023. Med ‘Click & Collect’ kan de bestilles på forhånd i Lagkagehusets app. Så det hele er pakket og klar, når du henter dem i din lokale bagerbutik.

Gå på påskejagt efter smagfulde ÆGG fra LAKRIDS BY BÜLOW
Påskekyllingen har lagt kulørte æg i landets forårsspirende haver – måske du på din påskejagt kan være heldig at finde årets LAKRIDS BY BÜLOW ÆGG, som både byder på nye delikate smagsoplevelser og populære favoritter. Igen i år tager LAKRIDS BY BÜLOW del i festlighederne med deres utraditionelle ÆGG, der kan lokke enhver lakrids-connoisseur med på påskejagt.
Som en ny fristelse på hylderne byder EASTER-kollektionen på smagsvarianten CRUNCHY TOFFEE – og den er SÅ lækker. Nyd en cremet sensation, når du bider i den vidunderlige kombination af lækker blød mælkechokolade, sprød karamel lavet af fransk smør (oui oui) og fløde, alt sammen med en kerne af salt lakrids (of course).

Og lige til noget rigtig vigtigt: Alle ÆGG er produceret i 100 % genanvendt og genanvendeligt plast. Som en ny feature, kan du i år også skifte påskemærkatet ud, så bøtten kan anvendes, når påsken er ovre. Forsvinder alle ÆGG ved påskebordet, er det også muligt at aflevere bøtten i LAKRIDS BY BÜLOWs butikker landet over, hvor de vil blive en del af en grøn cirkulær omstilling. WE LIKE!!

Træt af påskesnapsen? Smørrebrød og whisky er et umage og lykkeligt par
Snapsen har været den altdominerende spiritus, når der sættes smørrebrød på bordet. Men hvis man spørger Hans Martin Hansgaard fra Stauning Whisky, så kan whisky og smørrebrød noget helt særligt.

Selvom snapsen altid har været smørrebrødets tro følgesvend, så kan der være en idé i at afvige fra det klassiske valg. Danmark er stille og roligt ved at blive et anerkendt whiskyland, og hos Danmarks største og mest profilerede destilleri Stauning Whisky mener man, at whisky kan være en glimrende parring til smørrebrødet.

”En rye whisky er jo i mange henseender flydende rugbrød, så allerede der er der nogle nuancer, som matcher smørrebrødet ganske glimrende. Der er typisk også en del røgede aromaer i whisky, som komplimenterer for eksempel røget fisk,” siger Hans Martin Hansgaard, der er medstifter af Stauning Whisky.

Curious er teknisk set ikke en whisky, for den er ikke lagret på fad. Den røgede råsprit tappes direkte på flaske i stedet for at fadlagre som normalt – det giver et helt andet udtryk, der mere minder om en snaps eller en grappa.

GOD PÅSKE.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide