[single_post_category_name]

Denne nye Gin er alt hvad du drømmer om

Reklame
Hendrick’s Gin lancerer nu Hendrick’s Flora Adora – en limited edition gin – der er skabt af Hendrick’s Master Distiller, Lesley Gracie, i hendes excentriske destilleri, Hendrick’s Gin Palace, i Girvan, Skotland. Den nye gin er fra hendes “Cabinet of Curiosities”, et skab fyldt med hendes mange kuriøse eksperimenter.

Den nye Flora Adora komposition udspringer af Master Distiller Lesley Gracies evigt søgende sind, og er den tredje limited edition gin fra Lesley. Inspirationen til Flora Adora fik Lesley i det frodige blomsterhav, der omkranser Hendrick’s Gin Palace, når hun spadserede blandt havens farvestrålende blomster, legende sommerfugle og summende bier. Med udgangspunkt i naturens egne fascinerende økosystemer og Lesleys kemibaggrund har hun fremtryllet essensen af havens vilde blomster og skabt en enestående gin baseret på elleve botaniske ingredienser.

En gin skabt af botanikkens elementer
Hendrick’s Flora Adora er skabt med en udsøgt kombination af elleve botaniske ingredienser. Aromaen udvikler sig i en delikat bølge af smagsnuancer fra ginens kerne, består af enebær og koriander, og bliver derefter afrundet af dybe og søde blomsternoter fra den skotske have. Oplevelsen er både frisk, frodig og saftig – præcis som de blomster, Lesley har anvendt til ginen.

Respekt for havens økosystem
Af respekt for naturens egne økosystemer samt for at bevare og værne om den vigtige biodiversitet, høster Hendrick’s kun blomster, når havens sommerfugle og bier har fået deres andel. Flora Adora nydes derfor også bedst lige netop dér, hvor idéen til den delikate gin udsprang; i naturens frodige elementer, ved at lade blikket glide ud over et bølgende blomsterhav omgivet af sommerfugle og de mange nektarsøgende væsener, der har til hjemme i vores haver.

Et blomsterhav af smagskombinationer
Michael Gerner Nørgaard, marketingansvarlig for Hendrick’s, fortæller:

“Flora Adora er overraskende og forfriskende på samme tid. Lesley Gracie har skabt en helt unik smagskombination med inspiration hentet fra den skotske blomsterhave, og som en hyldest til naturens vilde blomster i Skotland, hvilket vi er utroligt stolte over at lancere.”

Hendrick’s Flora Adora Gin er sødmefuld og forførende, og forhandles kun i en begrænset periode. Pluk den, før blomstersæsonen er forbi. Flora Adora forhandles til 365 kr. vejl. udsalgspris hos førende supermarkeder og spiritusbutikker

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide