Granola med nødder & kokos

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog 'The Food Club', som indeholder masser af lækre madopskrifter - både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne "Salater fra The Food Club", "Sunde søde sager fra The Food Club" og "Morgenmadsmissionen".
Ingredienser

5 dl havregryn

3 spsk. mandler, grofthakkede


3 spsk. usaltede cashewnødder, grofthakkede 


4 spsk. kokosflager


2 spsk. hørfrø


2 spsk. solsikkekerner


2 spsk. flydende honning

2 spsk. kokosolie

2 tsk. stødt kanel

 

 

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog ‘The Food Club‘, som indeholder masser af lækre madopskrifter – både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne “Salater fra The Food Club”, “Sunde søde sager fra The Food Club” og “Morgenmadsmissionen”.

Ditte har været så sød at dele 5 opskrifter med os. Enjoy!

LÆS OGSÅ: 3 x lækre morgenmad med æg

Det er rigtig nemt at lave sin egen granola, og når du laver den selv, kan du bruge de ingredienser, du bedst kan lide. Jeg laver altid en rigtig stor portion, så jeg har til de travle morgener, og jeg serverer den gerne med skyr og friske bær.

Sådan gør du
Bland alle ingredienser godt sammen, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Rist granolaen i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter – rør undervejs. Lad din granola køle helt af, og opbevar den i et rent og tørt glas.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og