[single_post_category_name]

Morgenmads-fry-up med æg & grønt

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog 'The Food Club', som indeholder masser af lækre madopskrifter - både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne "Salater fra The Food Club", "Sunde søde sager fra The Food Club" og "Morgenmadsmissionen".

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog ‘The Food Club‘, som indeholder masser af lækre madopskrifter – både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne “Salater fra The Food Club”, “Sunde søde sager fra The Food Club” og “Morgenmadsmissionen”.

Ditte har været så sød at dele 5 opskrifter med os. Enjoy!


Det gode ved denne ret er, at du kan bruge de grøntsager, du bedst kan lide, og som du har i køleskabet. Jeg laver den ofte i weekenderne, når jeg skal have brugt mine grøntsagsrester fra ugens løb.

Sådan gør du

Rens, og skær grøntsagerne ud i mundrette stykker. Varm olie op på en pande, og svits de forskellige grøntsager i 4-5 minutter. Slå et par æg ud oven på blandingen, krydr med salt og peber og steg videre, indtil æggene er stegte. Pynt med masser af purløg eller andre friske krydderurter. 

 

Læs også: Tabbouleh med friske abrikoser

Læs også: Granola med nødder & kokos

Læs også: Salat med bagte tomater og syltede rødløg

Læs også: Bananmuffins med saltet dadelkaramel

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide