Yoghurt med frugt & nødder

Denne her totalt luksuriøse morgenmad har lidt ”Tusind og én nat” over sig. Den er eksotisk, lækker, forfriskende og også lidt dekadent. Ikke en hverdagsspise – hverken græsk honning eller pistacienødder er billigt. Men en gang imellem, når man synes, det er tid til selvforkælelse, så skal man lave sig en portion af det. Mums, hvor er det godt!
Ingredienser

1-1 ½ dl græsk yoghurt 2 %, jeg synes næsten, det helt fede yoghurt kan blive lidt for voldsom her.

1 fersken – find den, der dufter sødest.

1 halvt granatæble

1 lille håndfuld pistacienødder

Finthakket mynte – både marokkansk og schweizisk mynte er godt, men pebermynte bliver lidt for tandpasta-agtigt.

Græsk honning – alternativt en anden god flydende honning

Denne her totalt luksuriøse morgenmad har lidt ”Tusind og én nat” over sig. Den er eksotisk, lækker, forfriskende og også lidt dekadent. Ikke en hverdagsspise – hverken græsk honning eller pistacienødder er billigt. Men en gang imellem, når man synes, det er tid til selvforkælelse, så skal man lave sig en portion af det. Mums, hvor er det godt!

1 person.

Sådan gør du

Rør yoghurten cremet. Rist pistacienødderne på en tør pande til, de begynder at lugte kraftigt. Lad dem køle lidt af før, de hakkes groft. Hold granatæblet over en skål med den skårne side ned mod håndfladen og bank let men fast på overfladen med en træske, så kernerne triller ud. sorter eventuelle hvide hinderester fra. Skær ferskenen i tern. Anret yoghurten med fersken og granatæbletern, og dryp honningen over. Drys med hakkede pistacienødder og mynten. Server, og nyd!

Læs også: Granola med nødder & kokos

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og