3 dl hel boghvede
4 ½ dl kogende vand
½ dåse kokosmælk
1 knivspids salt
Topping
½ sød ananas skåret i små tern
50 g pistacienødder
2-3 spsk kokosmel, let ristet
Har du mulighed for det. Så start gerne grøden et par timer før, ved at hælde vandet over boghveden og lad den stå og trække.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 35 minutter.
Sådan gør du
Hæld vandet over boghveden og lad den stå og trække et par timer, hvis du har tiden til det. Bring grøden til en stille simren, og lad den stå under låg og småkoge i ca 20 minutter. Hæld derefter kokosmælken på og giv den lidt salt og lad den yderligere koge i ti minutter, eller indtil grøden er lind og blød. Lad grøden trække under låg i ti minutter, før den serveres med ananas i tern, grofthakkede pistacienødder og et drys kokosmel.
Læs også: Klassisk risengrød