Power müsli

Sund powermüsli bagt i ovnen. Brug denne fantastiske granola på islandsk skyr, økologisk yoghurt naturel eller sojayoghurt. Smager også himmelsk på chiagrød.
Ingredienser

Tørre ingredienser

250 g grovvalset havre eller quinoa

75 g grove kokosflager

75 g usaltede cashewnødder

75 g pekannødder

75 g mandelflager, med eller uden skal

75 g solsikkefrø

40 g græskarkerner

40 g hvide sesamfrø

1 tsk vaniljepulver

2 tsk stødt kanel

1 tsk stødt muskatnød

1 tsk saltflager

 

Våde ingredienser

80 g kokosolie

80 g fintmalet jordnøddesmør eller mandelsmør

50 ml akaciehonning eller agavesirup

citronskal fra 2 citroner

 

Thorbjörg Hafsteinsdottir er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut og certificeret coach. Hun en kvinde med ben i næsen, og har blandt andet udgivet bøgerne “10 år yngre på 10 uger” og “9 veje til vitalitet”. Nedenfor giver hun ChriChris læsere opskriften på en sund müsli fyldt med power.

Giver 700 g. müsli.

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, og bland alle de våde sammen i en anden, minus citronskallen. Miks derefter de to ting godt og grundigt sammen. Brug eventuelt hænderne, plastikhandsker anbefales til dette arbejde.

Fordel myslien på en bagepapirbeklædt bradepande, og bag ved 170° i cirka 14 minutter. Rør i myslien hvert femte minut. Den skal føles tør, når den er færdig.

Citronskallen blandes i granolaen, når den er ristet.

Opbevares i en lukket beholder og skal stå køligt.

Tip: Brug denne fantastiske granola på islandsk skyr, økologisk yoghurt naturel eller sojayoghurt. Smager også himmelsk på chiagrød.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide