Avocado med æg

Ingredienser

1 moden avocado

2 æg

Salt og peber

Karse

 

Bagt, varm avocado lyder nok en anelse mærkeligt, men det smager virkelig dejligt – det får en mild smag og cremet konsistens.

Til 1 person.

Sådan gør du

Halvér avocadoen, tag stenen ud og evt. lidt ekstra kød, så der er plads til æg. Stil de halve avocado’er i et ildfast fad – kom evt. en smule staniol omkring avocado’erne, hvis de har problemer med at stå lige. Slå et æg ud i hver avocado, og bag dem ved 200 grader i ca a. 20 minutter.  

Serveres med masser af frisk karse og evt. et stykke ristet rugbrød. 

Læs også: Chiagrød med mango

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt