[single_post_category_name]

Bagte æg med spinat

Disse bagte morgenmads-æg er rigtig nemme at lave, og lidt anderledes end almindelige blødkogte æg. Jeg har valgt at tilsætte en smule frisk spinat, forårsløg og revet parmesan, men faktisk kan de varieres alt efter humør og hvilke ingredienser der er på lager.

Til 2 personer.

Sådan gør du

Skyl og riv spinatbladene i grove stykker og kom dem i en skål. Tilsæt ramsløg, forårsløg, fløde og parmesan – vend det hele godt rundt, og krydr med salat og peber. Fordel blandingen i to små ildfaste forme og slå forsigtigt et æg ud i hver af formene. Drys med en smule mere salt og tilsæt evt. en sjat fløde på toppen.

Bag æggene ved 180 grader, varmluft, i ca. 20-25 minutter eller indtil æggehviden har sat sig. Inden servering rives en smule parmesan henover, og æggene serveres med fx. en smule god bacon til.

Læs også: Blåbærgrød med kokos

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide