Tykke, lækre & glutenfri bananvafler

Ingredienser

150 g mandelmel

2 æg

½ tsk bagepulver

1,5 dl mælk

½ tsk salt

1 tsk ren vaniljepulver

1 moden banan

Kokosolie til stegning

Hvis du ikke har et vaffeljern, kan dejen sagtens bruges til små, tykke pandekager. Jeg er vild med vafler til morgenmad. Denne variant er lavet på mandelmel og derfor glutenfri. 

Giver 4 stk.

Sådan gør du

Rør mandelmel sammen med æg, bagepulver, mælk, salt og vanilje. Mos bananen, og rør det i dejen. Rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper. 

Varm vaffeljernet rigtig godt op, og pensl pladerne med kokosolie. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Fortsæt til al dejen er brugt op. 

Vaflerne spises med det samme og gerne med god syltetøj, ahornsirup, skyr, frisk frugt – eller bare uden noget til. 

LÆS OGSÅ: Bagte æg med spinat

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive