Tykke, lækre & glutenfri bananvafler

Ingredienser

150 g mandelmel

2 æg

½ tsk bagepulver

1,5 dl mælk

½ tsk salt

1 tsk ren vaniljepulver

1 moden banan

Kokosolie til stegning

Hvis du ikke har et vaffeljern, kan dejen sagtens bruges til små, tykke pandekager. Jeg er vild med vafler til morgenmad. Denne variant er lavet på mandelmel og derfor glutenfri. 

Giver 4 stk.

Sådan gør du

Rør mandelmel sammen med æg, bagepulver, mælk, salt og vanilje. Mos bananen, og rør det i dejen. Rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper. 

Varm vaffeljernet rigtig godt op, og pensl pladerne med kokosolie. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Fortsæt til al dejen er brugt op. 

Vaflerne spises med det samme og gerne med god syltetøj, ahornsirup, skyr, frisk frugt – eller bare uden noget til. 

LÆS OGSÅ: Bagte æg med spinat

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet