Food&Health

Chiagrød i kokos med æble & hindbærdrys

Ingredienser

4 spsk chiafrø

½ dåse kokosmælk (ca. 2 dl)

2 dl vand

1 lille æble

frysetørret hindbær/friske bær

Det unikke og næringsrige chiafrø fra Syd- og Mellemamerika indeholder masser af kostfibre og antiinf lammatorisk omega-3. Chia udgør basen i denne lækre morgenmad sammen med kokos, toppet med æble og hindbær.

Giver 2 portioner.

Sådan gør du

Sæt chiafrøene i blød aftenen før i kokosmælk og vand, så chiafrøene er dækket. Bemærk, at de suger virkelig meget. Lad dem trække i mindst 4 timer eller natten over. Stil dem enten i køleskab eller på køkkenbordet. Juster evt. med mere vand inden servering.

Server grøden med toppings af hakket æble og frysetørret hindbær, eller friske hindbær i sæson.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *