Omelet med parmesan & broccoli

Ingredienser

1 spsk. smør

1 stort æg

1 spsk. væske, enten mælk eller vand

friskkværnet peber

50 g parmesan i flager eller 2 skiver frisk gedeost

dampet broccoli

Til 1 person.

Sådan gør du

Bring en gryde godt saltet vand i kog og blancher broccoli-bukkerterne i et minut. De skal stadig have bid. Pisk æg sammen med væske og peber med en gaffel. Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen på. Lad den stege for høj varme indtil den virker fast og du nemt kan løsne den med en spatel. Læg ost og broccoli på den ene side og fold den anden side ind over. Lemp den på en tallerken og server med det samme med ekstra parmesan på.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive