Food&Health

Ristet brød med tomat, skinke, ost & spejlæg

Ingredienser

1 skive rugbrød

1 tsk Dijon-sennep

1 mellemstor bøftomat

1 skive god kogt skinke

1 par skiver god tør ost, eks. Vesterhavsost, Gruyere, comte eller hvad du ellers foretrækker

1 spsk. smør

1 æg

friskkværnet peber

en smule skyllet frisk rucola eller brøndkarse

Til 1 person.

Sådan gør du

Smelt smørret på en stor pande og smør rugbrødet med sennep. Steg brødet med siden uden sennep nedad i smørret, læg et par tomatskiver på, dernæst skinke og så ost. Lad brødet stege sprødt på undersiden, og tag et så af panden. Slå ægget ud på panden og steg det til hviden er fast men blommen er blød, det skal gøres på svag varme. Læg det varme æg på rugbrødet og sæt det tilbage på varmen et par minutter. Server det ristede skinke-ostebrød med en håndfuld friske urter, rucola eller brøndkarse.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *