[single_post_category_name]

Omelet med yoghurt – persillecreme

Omelet med yoghurt - persillecreme
Omelet er jo noget af det nemmeste i verden at lave og ydermere en perfekt base at variere ud fra. 1 æg og 1 spsk. væde (vand, mælk, fløde) og lidt salt og peber, så har du din grundstamme, som du kan variere ud fra i en uendelighed.

Omelet er jo noget af det nemmeste i verden at lave og ydermere en perfekt base at variere ud fra. 1 æg og 1 spsk. væde (vand, mælk, fløde) og lidt salt og peber, så har du din grundstamme, som du kan variere ud fra i en uendelighed. Denne omelet minder om Grækenland med feta og serveres med en lækker cremet yoghurtcreme, så vi kan drømme os til varmere himmelstrøg.

Sådan gør du

Mos fetaen med en gaffel, og bland med yoghurten. Hvis man ønsker konsistensen helt cremet, kan man også blende feta og yoghurt sammen – har man valgt at bruge krydderurter, skal de blendes/moses med. Smag til med lidt salt og peber. Pisk ægget med vandet, og krydr med salt og peber. Vend den revne squash i. Varm en pande – gerne slip-let – det gør det virkelig meget nemmere – op med olien, her skal bruges ca. 1 spsk., og når olien er godt varm, hældes æggemassen på panden. Lad omeletten stege et minuts tid på samme side, hvorefter den ene side forsigtigt foldes ind over den anden. Lad den stege et øjeblik, og vend så omeletten, så også den anden side får lidt yderligere varme. ’Hæld’ forsigtigt omeletten ud på en tallerken, og top med en skefuld eller to af fetacremen. Server evt. med solmodne tomater med blot lidt god olivenolie og salt.

Læs også: Yoghurt med frugt & nødder

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide