Klassisk risengrød

En klassiker som næsten altid vækker lykke, særligt i december måned… Anbring grødris og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca 20 minutter hvorefter mælken tilsættes og grøden koger videre i yderligere 20 minutter. når rien er bløde men stadig faste, tages grøden af varmen og piskefløden og salt tilsættes og røres rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg og server herefter med smørklat og kanelsukker.
Ingredienser

2 ½ dl grødris

1 liter vand

1 liter sødmælk

½ dl piskefløde

¼- ½ tsk fint salt

Kanelsukker

1 spsk stødt kanel

1 ½ dl rørsukker

En klassiker som næsten altid vækker lykke, særligt i december måned…

Til 4 personer.

Tilberedningstid: ca 45 minutter.

Sådan gør du

Anbring grødris og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter, hvorefter mælken tilsættes og grøden koger videre i yderligere 20 minutter. når rien er bløde men stadig faste, tages grøden af varmen og piskefløden og salt tilsættes og røres rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg og server herefter med smørklat og kanelsukker.

Læs også: Grød med kokosmælk og ananas

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet