[single_post_category_name]

Klassisk risengrød

En klassiker som næsten altid vækker lykke, særligt i december måned… Anbring grødris og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca 20 minutter hvorefter mælken tilsættes og grøden koger videre i yderligere 20 minutter. når rien er bløde men stadig faste, tages grøden af varmen og piskefløden og salt tilsættes og røres rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg og server herefter med smørklat og kanelsukker.

En klassiker som næsten altid vækker lykke, særligt i december måned…

Til 4 personer.

Tilberedningstid: ca 45 minutter.

Sådan gør du

Anbring grødris og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter, hvorefter mælken tilsættes og grøden koger videre i yderligere 20 minutter. når rien er bløde men stadig faste, tages grøden af varmen og piskefløden og salt tilsættes og røres rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg og server herefter med smørklat og kanelsukker.

Læs også: Grød med kokosmælk og ananas

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide