Kom med til Moules Frites Festival!

Så er der godt nyt til alle, der elsker Moules Frites! For solen varmer, det er sommer, hvidvinen er på køl og muslingerne er spiseklar!

LÆS OGSÅ: 6 måder, der får dig til at køle ned i sommervarmen

For tredje år i træk samler Madbillet en række udvalgte restauranter til årets Moules Frites Festival og hylder den danske sommer, med en spise vi alle kender; moules frites.

Spis en af sommerens favoritter og nyd en kold Perrier

Moules Frites Festival bliver præsenteret i samarbejde med den verdenskendte mineralvand, Perrier, og løber af stablen i uge 31 for tredje år i træk. I løbet af de sidste par år har de gode historier spredt sig, og for første gang er der hele 18 restauranter med. Primært i København, men også andre dele af Sjælland, Sydfyn og Nordjylland er repræsenteret. Listen af restauranter kan ses HER.

I år bliver Moules Frites Festival afholdt fra d. 1.-7. august (uge 31) og salget er netop startet. Konceptet ligger fast; en tallerken moules frites og en iskold Perrier for kun 150 kr. uanset hvilken restaurant du vælger.

Retten, vi alle har et forhold til

Moules frites er en klassiker, som går fantastisk sammen med et koldt glas hvidvin. Navnet er fransk, men retten stammer faktisk fra Belgien, hvor man jo også taler fransk. Faktisk er det Belgiens nationalret, men efterhånden betragter vi det også som en klassiker på de danske menukort. Og så er der jo noget dejligt genkendeligt ved en ret, hvor man kender råvaren fra badeturen på den lokale strand, i vandkanten på en gåtur eller under badebroen i færd med at fange krabber.

Hvor: Hovedsageligt i København, men også udvalgte restauranter på Sjælland, Sydfyn og Nordjylland
Hvornår: Fra den 1.-7. august (uge 31)
Hvordan: Billetter købes HER 
Pris: 150 kroner inkl. gebyr for en tallerken moules frites og en 33 cl. Perrier mineralvand

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive