Bagte beder med ost & bær

Spæde nye rødbeder er utrolig dejlige og sødmefulde, og så har de ikke den der lidt fade smag, som ”voksne” rødbeder godt kan have. Hindbærrenes syrlige sødme klæ’r bederne godt, og den salte, cremede ost er prikken over i’et. Kan man skaffe burrata, er det også vidunderligt til.
Ingredienser

2-3 bundter babybeder eller små rødbeder

2-3 spsk. olivenolie

1 bakke hindbær

ca. 100-150 g god fårefeta, gedefeta eller burrata

Havsalt

Friskkværnet peber

Spæde nye rødbeder er utrolig dejlige og sødmefulde, og så har de ikke den der lidt fade smag, som ”voksne” rødbeder godt kan have. Hindbærrenes syrlige sødme klæ’r bederne godt, og den salte, cremede ost er prikken over i’et. Kan man skaffe burrata, er det også vidunderligt til. 

Ca. tilbehør til fire personer

Sådan gør du

Spæde rødbeder behøver man ikke skrælle. Skær blot den øverste trægede del af, hvis det behøves, og rens for eventuelle jordrester. Er bederne helt små, bages de, som de er, men er de lidt større, deles de over i halve. Læg bederne på en bradepande med bagepapir, dryp med olivenolie og drys med lidt havsalt. Læg ca. halvdelen af hindbærrene ved, og gem de største og flotteste til serveringen. Bag bederne i ca. 25-40 minutter ved 200 grader, indtil de er møre. Læg dem på et fad, fordel først de resterende hindbær ovenpå og dernæst osten. Dryp med ekstra olivenolie, lidt ekstra havsalt og friskkværnet peber. Server!

Læs også: Tabbouleh med friske abrikoser

Læs også: Laksefingre i æble – banancover

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet