Laks med frugt, oliven & rosmarin

En fænomenal kombination af laks der smelter på tungen sammen med sødme og friskhed fra frugterne, olivens brede smag og aromatiske noter fra rosmarinen. Peber bidrager med lidt stærkt og så er dine smagsløg med garanti også tilfredsstillede.
Ingredienser

400 g friskfileteret laks uden skind, skåret i grove stykker

1 madæble, skåret i tynde både

100 g grofthakkede, grønne oliven uden sten – eventuelt fyldte

15 vindruer, skåret i halve

ó cantaloupe, honning- eller netmelon, skåret i tern

Bladene fra 1 kvist frisk rosmarin

Friskkværnet sort peber

 

Til 4 personer som hovedmåltid, hvis der er ekstra grøntsager.

En fænomenal kombination af laks der smelter på tungen sammen med sødme og friskhed fra frugterne, olivens brede smag og aromatiske noter fra rosmarinen. Peber bidrager med lidt stærkt og så er dine smagsløg med garanti også tilfredsstillede. Ørred kan skæres i mindre stykker og tilberedes på samme maner. Prøv at erstatte oliven med kapers. Retten kan godt holde 1 døgn i køleskabet.

Sådan gør du

Bland laks, æbler, oliven, vindruer, melon og rosmarin sammen på en stor bradepande belagt med bagepapir. Giv det hele 8-9 minutter i en 175° C varm ovn. Laksen er færdig, når der begynder at komme mælkehvide dråber i overfladen og det skiller i flager, hvis du prikker til et stykke med en gaffel. 

Læs også: Laksefingre i æble – banancover

Læs også: Kakao mousse på avocado

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være