Lam i stærk karry med pastinak

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet. Hak løget fint. Varm lidt olie op i en gryde, kom hvidløg, ingefær, løg og de tørrede krydderurter i gryden, og rist det ved middel varme i 3-4 minutter.
Ingredienser

5 fed hvidløg

2 cm ingefær

1 løg

Olie til stegning

1 spsk korianderfrø

1 tsk stødt, tørret chili

1 spsk spidskommen

1 spsk madraskarry

1 tsk sennepsfrø

500 g pastinakker

500 g gulerødder

800 g lammesmåkød

150 g tomatpuré

8 dl vand

Salt

Ris eller brød til servering

Sådan gør du

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet. Hak løget fint. Varm lidt olie op i en gryde, kom hvidløg, ingefær, løg og de tørrede krydderurter i gryden, og rist det ved middel varme i 3-4 minutter.

Skræl pastinakker og gulerødder, skær dem i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med lammesmåkød og tomatpuré. Brun kød og grøntsager godt.

Hæld vandet i gryden, og lad det komme i kog. Lad karryen simre i ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med salt.

Server med ris eller brød, fx naanbrød.

Læs også: Osso Buco

Læs også: Biksemad med rodfrugter

Læs også: Svinenakke med porrer & persille rødder i øl

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide