5 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 løg
Olie til stegning
1 spsk korianderfrø
1 tsk stødt, tørret chili
1 spsk spidskommen
1 spsk madraskarry
1 tsk sennepsfrø
500 g pastinakker
500 g gulerødder
800 g lammesmåkød
150 g tomatpuré
8 dl vand
Salt
Ris eller brød til servering
Sådan gør du
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet. Hak løget fint. Varm lidt olie op i en gryde, kom hvidløg, ingefær, løg og de tørrede krydderurter i gryden, og rist det ved middel varme i 3-4 minutter.
Skræl pastinakker og gulerødder, skær dem i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med lammesmåkød og tomatpuré. Brun kød og grøntsager godt.
Hæld vandet i gryden, og lad det komme i kog. Lad karryen simre i ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med salt.
Server med ris eller brød, fx naanbrød.
Læs også: Osso Buco
Læs også: Biksemad med rodfrugter