Lam i stærk karry med pastinak

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet. Hak løget fint. Varm lidt olie op i en gryde, kom hvidløg, ingefær, løg og de tørrede krydderurter i gryden, og rist det ved middel varme i 3-4 minutter.
Ingredienser

5 fed hvidløg

2 cm ingefær

1 løg

Olie til stegning

1 spsk korianderfrø

1 tsk stødt, tørret chili

1 spsk spidskommen

1 spsk madraskarry

1 tsk sennepsfrø

500 g pastinakker

500 g gulerødder

800 g lammesmåkød

150 g tomatpuré

8 dl vand

Salt

Ris eller brød til servering

Sådan gør du

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af rivejernet. Hak løget fint. Varm lidt olie op i en gryde, kom hvidløg, ingefær, løg og de tørrede krydderurter i gryden, og rist det ved middel varme i 3-4 minutter.

Skræl pastinakker og gulerødder, skær dem i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med lammesmåkød og tomatpuré. Brun kød og grøntsager godt.

Hæld vandet i gryden, og lad det komme i kog. Lad karryen simre i ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med salt.

Server med ris eller brød, fx naanbrød.

Læs også: Osso Buco

Læs også: Biksemad med rodfrugter

Læs også: Svinenakke med porrer & persille rødder i øl

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er