Kyllingefond

Items

1 stor hel kylling

1 helt gult løg

2 laurbærblade

8-10 hele peberkorn

1 stor gulerod

2 stængler bladselleri toppen fra 2 porrer

Ca. 2 ½ liter koldt vand, eller så det dækker

Ca. 1 liter fond

Sådan gør du

Anbring alle ingredienser i en stor gryde og lad fonden koge op, fjern løbende skummet det første kvarters tid, og lad derefter fonden simre i et par timer. Sigt væden fra og hæld den i en ren gryde. Hvis du har en gammel stofble, ren selvfølgelig!, eller et helt tyndt stykke stof/ostelærred eller lignende, så er det rigtig godt at sigte fonden igennem. Lad fonden koge ind til en liter i den nye gryde, lad den herefter køle af og opbevar den i køleskabet og brug den indenfor et par dage, eller frys ned og brug indenfor en måneds tid.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet