Mini farsbrød med æble & timian

Ingredienser

1 pakke færdigkøbt butterdej

3 spsk Dijon sennep

1 pakke medister ca 500 g

1 syrligt æble, revet

1 spsk. hakket frisk timian

Evt. 50 g finthakket bacon af god kvalitet

1 sammenpisket æg

Ca 50 g blå birkes

Ekstra sennep og ketchup til servering

 

Pølseruller på den voksne måde. Næsten alt arbejdet er gjort i forvejen, da her er brugt farsen fra en god kvalitetsmedister og færdiglavet butterdej. Supernemt og supergodt!

Ca. 20 små ruller

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200˚ og rul butterdejen ud og del den i to lige store dele på langs. Smør hver del med et tyndt lag sennep. Tryk farsen ud af medisterpølsen og bland den med det revne æble, timian og pancetta. Rul butterdejen ud og del den i to. Smør et tyndt lag sennep på begge lag butterdej og fordel farsen herpå i en tynd pølse. Rul butterdejen omkring farsen og læg med samlingen nedad. Pensl med ægget og drys med birkes. Skær rullerne i stykker på ca 3 cm’s længde og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag rullerne i 18-20 minutter eller indtil butterdejen er gylden og sprød. Server varme, lune eller kolde med sennep og ketchup.

Rullerne kan fryses inden de er bagte og penslede, og så sættes direkte i en varm, bare husk at pensle med æg og drysse med birkes først.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet