Ca. 150 g frisk gedeost
5-6 store jordskokker, skrællede
4-5 store radiser
3-4 stængler asparges
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk. smør, kan undlades, men det smager så godt med hvidløgene
Friskkværnet peber & havsalt
Fyld til en pizza.
Sådan gør du
Skræl jordskokkerne og skyl dem fri for evt. jordrester og skær dem i meget tynde skiver. Det er optimalt at bruge en mandolin til formålet, men man kan også sagtens bruge en skarp kniv. Smør pizzabunden med gedeosten og fordel jordskokkeskiverne i et lag ud over. Skær ligeledes radiserne i skiver, og fordel dem ud over jordskokkerne. Drys med hvidløg og fordel smørret i små klumper ud over. Skær enderne af aspargesene og del dem i halve og læg dem på pizzaen. Drys med peber og dryp med olivenolie og bag i en 200˚ varm ovn i ca. 15 minutter.