3 retter med smagen af Thailand

Passionen for mad har altid bragt journalist og madblogger fra Foodfanatic Nadia Mathiasen tættere på sine thailandske rødder, og derfor var det kun naturligt, at hendes første kogebog skulle tage udgangspunkt i det populære sydøstasiatiske køkken.

Siden hun var lille, har hun været med sin thailandske mor i køkkenet, og i bogen Foodfanatic Thai deler hun ud af de mange tips og gode råd givet videre fra mor til datter.

LÆS OGSÅ: Libanesiske madbrød

Foodfanatic Thai er ikke en grundbog i det thailandske køkken, men derimod en brugbar bog fyldt med lette og tilgængelige opskrifter med autentisk smag ledsage af forslag til menuer og alternative ingredienser, der gør det nemt at genskabe ferieminderne på tallerkenen.

Nedenfor deler Nadia tre af sine skønne opskrifter med os. God fornøjelse!

Forårsruller med grøntsager & svampe

Sticky wings

LÆS OGSÅ: Pajeon – koreanske pandekager

Glasnudelsalat med rejer, bladselleri & agurk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt