Passionen for mad har altid bragt journalist og madblogger fra Foodfanatic Nadia Mathiasen tættere på sine thailandske rødder, og derfor var det kun naturligt, at hendes første kogebog skulle tage udgangspunkt i det populære sydøstasiatiske køkken.
Siden hun var lille, har hun været med sin thailandske mor i køkkenet, og i bogen Foodfanatic Thai deler hun ud af de mange tips og gode råd givet videre fra mor til datter.
LÆS OGSÅ: Libanesiske madbrød
Foodfanatic Thai er ikke en grundbog i det thailandske køkken, men derimod en brugbar bog fyldt med lette og tilgængelige opskrifter med autentisk smag ledsage af forslag til menuer og alternative ingredienser, der gør det nemt at genskabe ferieminderne på tallerkenen.
Nedenfor deler Nadia tre af sine skønne opskrifter med os. God fornøjelse!
Forårsruller med grøntsager & svampe
LÆS OGSÅ: Pajeon – koreanske pandekager
Glasnudelsalat med rejer, bladselleri & agurk