Glasnudelsalat med rejer, bladselleri & agurk

Ingredienser

100 g glasnudler

20 mellemstore kogte, pillede rejer

3-4 stængler bladselleri med top

1 lille rødløg

½ agurk

100 g cherrytomater

½ bundt koriander

1 chili

1 fed hvidlog

4 spsk limesaft

2 spsk sukker

2 spsk fiskesauce

Sådan gør du

Hæld kogende vand over nudlerne og udblød i nogle minutter, til de er bløde, men stadig har bid. Forkort dem evt. en anelse ved at klippe dem over et par gange.

Skær bladselleristænglerne i tynde skiver og halvér rødløget og snit det fint. Halvér agurken på langs og skær i tynde skiver. Halvér cherrytomater og hak koriander groft. Halvér chili, fjern evt. frøene og skær i tynde strimler.

Knus hvidløg og bland med limesaft, sukker og fiskesauce. Vend rejerne sammen med de andre ingredienser i en skål og smag til med ekstra fiskesauce, sukker eller limesaft hvis nødvendigt.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Casper Lundberg Lelling

  Hvor mange personer er opskriften lavet ti

  1. Cecilie Wig

   Hej Casper,
   Du har fuldstændig ret i, at der mangler lidt info vedrørende dét, men jeg ville skyde på, at der er til 2 personer, hvis de begge spiser to portioner også (og ellers er der til en god frokost dagen efter 😉).
   Kh Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være