100 g glasnudler
20 mellemstore kogte, pillede rejer
3-4 stængler bladselleri med top
1 lille rødløg
½ agurk
100 g cherrytomater
½ bundt koriander
1 chili
1 fed hvidlog
4 spsk limesaft
2 spsk sukker
2 spsk fiskesauce
Sådan gør du
Hæld kogende vand over nudlerne og udblød i nogle minutter, til de er bløde, men stadig har bid. Forkort dem evt. en anelse ved at klippe dem over et par gange.
Skær bladselleristænglerne i tynde skiver og halvér rødløget og snit det fint. Halvér agurken på langs og skær i tynde skiver. Halvér cherrytomater og hak koriander groft. Halvér chili, fjern evt. frøene og skær i tynde strimler.
Knus hvidløg og bland med limesaft, sukker og fiskesauce. Vend rejerne sammen med de andre ingredienser i en skål og smag til med ekstra fiskesauce, sukker eller limesaft hvis nødvendigt.
Dette indlæg har 2 kommentarer
Hvor mange personer er opskriften lavet ti
Hej Casper,
Du har fuldstændig ret i, at der mangler lidt info vedrørende dét, men jeg ville skyde på, at der er til 2 personer, hvis de begge spiser to portioner også (og ellers er der til en god frokost dagen efter 😉).
Kh Team ChriChri